Keskustan vaalistartti 25.8

Sunnuntai 26.8.2012 klo 10.14 - Timo Puustinen


Kunnallisvaalit alkavat pikkuhiljaa lähestyä. Kunnallisjärjestöllä ehdokashankinta on vahvasti käynnissä. Meillä on tällä hetkellä kasassa jo 61 ehdokasta, kun täyteen listaan tarvitaan 88 ehdokasta. Ehdokkaiden saaminen mukaan yhteisten asioiden hoitoon ei ole helppoa. Ihmiset arvostavat paljon enemmän vapaa-aikaa, kuin yhteiskunnallisten asioitten hoitamista.

Uusi kesäkuussa valittu puoluejohto on vieraillut ahkerasti Pohjois-Karjalassa. Varapuheenjohtaja Annika Saarikko oli maanantaina 13.8 Joensuussa kunnallisjärjestön vieraana. Aiheena oli kunnallisvaalit. Annika Saarikko oli vierailemassa Pohjois-Karjalassa eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan matkalla.

Kunnallisjärjestön vaalistartti pidettiin lauantaina 25.8.2012 matkustajasatamassa. Vieraaksi saimme puhumaan uuden puheenjohtajamme Juha Sipilän. Puheessaan Juha Sipilä korosti oman poliittisen sanomansa tiivistyvän ihmisyyteen, kestävään talouteen ja realistiseen luontosuhteeseen.

Juha Sipilä toi puheessaan esille, että omaishoitajien tuki tulisi olla verotonta ja sen maksatus tulisi siirtää Kelalle. Kotien hyvinvointi ja kotona asuminen ovat hänen mielestään asioita, jotka helpottavat myös paineita julkisista palveluista.

Edelleen puheessaan Sipilä korosti energian ja puun merkitystä Pohjois-Karjalalle ja koko Suomelle.

Kansanedustaja Anu Vehviläinen toi omassa puheenvuorossaan esille Keskustan näkemyksiä vanhuspalvelulakiin ja kokonaisuutena vanhusten hoitoon liittyviin asioihin.

Matkustajasatamassa oli tarjolla uutispuuroa, jota noin 450 kävijää hyödynsi. Tilaisuuden musiikista huolehti Esko ja Tommi Ilonen. Myöskin sää oli tilaisuudessa suosiollinen ja sadepilvet pysyivät kaukana.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini