Keskustan ehdokkaat kaupungin luottamustoimiin 2013-2016

Torstai 27.12.2012 klo 19.05 - Timo Puustinen


Keskustan Joensuun kunnallisjärjestö piti syyskokouksen 20.12.2012.

Syyskokouksessa kunnallisjärjestö valitsi Joensuun keskustan ehdokkaat kunnallisiin luottamustehtäviin valtuustokaudelle 2013-2016. Valituista paikoista oli käyty muitten ryhmien kanssa asiaankuuluvat neuvottelut ja neuvottelutulos valmistui edellisenä päivänä 19.12.2012.

Keskustan Joensuun kunnallisjärjestöille neuvottelujen pohjalta tulee kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtajan paikka. Kunnallisjärjestö esittää tehtävään Juha Mustosta, joka oli keskustalaisten ääniharava. Kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi esitetään äänestyksen jälkeen Markku Kauppista ja hänen varajäsenekseen äänestyksen jälkeen Pekka Kukkosta, joka toimii myös kaupunginhallituksen sosiaali- ja terveysjaoston varsinaisena jäsenenä. Toiseksi kaupunginhallituksen jäseneksi esitetään Aino Heikuraa ja hänen varajäsenekseen Laura Jormanaista, joka toimii myös kaupunginhallituksen henkilöstöjaoston varsinaisena jäsenenä.

Tilaajapuolella toimii myös kaupunkirakennelautakunta, jonka varsinaisiksi jäseniksi ehdotetaan Timo Puustinen (Hannes Rossi) ja Heli Viiri (Tuija Kuivalainen). Aino Heikura toimii kaupunginhallituksen edustajana kaupunkirakennelautakunnassa ja Heli Viiri (Tuija Kuivalainen) toimii myös joukkoliikennejaoston puheenjohtajana.

Keskusta sai neuvotteluissa tuottajapuolelta tärkeän sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajan pestin, jota valittiin hoitamaan Tuula Parikka (Marja-Leena Räsänen). Toinen sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen on Kari Väkeväinen (Markku Sivonen).

Varhaiskasvatus- ja koulutuslautakuntaan ehdotetaan Katja Asikaista (Marie Okkonen) ja Ville Toivasta (Raimo Hulmi).

Vapaa-aikalautakuntaan esitetään Paula Puhakkaa varapuheenjohtajaksi (Pekka Räty) ja toiseksi jäseneksi Jarno Oksasta (Anne Meriläinen).

Liiketoiminnan johtokuntaan esitetään Juha Tuupasta (Eino Sagulin) ja Katja Kolehmaista (Eini Hokkanen).

Tuottajain neuvottelukunta koostuu pääosin edellä olevan neljän lautakunnan puheenjohtajistosta. Keskustasta tulee sinne edellä olevan perusteella Tuula Parikka (Katja Asikainen) ja Paula Puhakka (Juha Tuupanen).

Rakennus- ja ympäristölautakuntaan esitetään Mauri Ahvaloa (Tapio Tiimonen), Antti Lempistä (Jere Nuutinen) ja Katja Väänästä (Armi Rautiainen). Tiejaoston puheenjohtajaksi esitetään Mauri Ahvaloa (Antti Lempinen).

Tarkastuslautakuntaan esitetään Ritva Mikkolaa ja varalle Eeva Karttusta.

Seudullisista tehtävistä Ympäristöterveydenhuollon jaoston puheenjohtajaksi esitetään Mari Kalliomäkeä (Marja-Leena Räsänen) ja jäseneksi Jaakko Vasarainen (Armas Mustonen).

Hankintatoimen johtokunnan jäseneksi esitetään Eija Lampiota (Timo Reko) ja Työterveysliikelaitoksen puheenjohtajaksi Arja Kinnusta (Katja Pesonen).

Alueellisen jätelautakunnan jäseneksi esitetään Antti Ronkaista (Lilli Tuuha).

Palo- ja pelastustoimen alueellisen neuvottelukunnan puheenjohtajaksi esitetään Riikka Vatanen (Seppo Tahvanainen) ja johtokunnan jäseneksi Timo Tervalaa (Riikka Vatanen).

Lisäksi Keskusta valitsi melkoisen joukon henkilöitä kaupungin eri yhtiöiden luottamustehtäviin ja mm. käräjäoikeuden lautamiehiksi. Tämän lisäksi tammikuussa 2013 tulee kunnallisjärjestön johtokunnan ja uuden valtuustoryhmän kokouksen ehdotettavaksi henkilöitä maakunnallisiin luottamustehtäviin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini